ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ BCO

Δεν είναι απλά μια λύση… είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από το επιχειρείν!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για την BCO και αυτό σας προσφέρουμε! Ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ώστε να μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και να αφήσετε τα άγχη σε μας.

ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα, και λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Η ομάδα μας έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες που θα του φανούν ωφέλιμες συγκεντρωμένες σε μια εταιρεία…την BCO!

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η τιμολόγηση μας είναι ξεκάθαρη χωρίς μικρά γράμματα και κρυφά κόστη. Χαμηλά –  σταθερά κόστη χωρίς την δέσμευση μακροχρόνιων παγίων.
Παρέχουμε ευελιξία στον επιχειρηματία προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο χώρο αλλά και το κόστος που τον αντιπροσωπεύει ανάλογα τις τρέχουσες ανάγκες του.
Οι έξυπνες υπηρεσίες τιμολόγησης που παρέχουμε βοηθούν τους νέους επαγγελματίες να διαχειρίζονται τα έξοδά τους εύκολα και γρήγορα παρέχοντας ενιαία τιμολόγηση για όλες τις υπηρεσίες υποστήριξης και τις κτιριακές παροχές.

ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα επιχειρηματικά μας κέντρα επιτρέπουν στο κάθε επαγγελματία να εργάζεται με τρόπο ευέλικτο σε άριστους επιχειρηματικούς, ευχάριστους και δημιουργικούς χώρους με πολλαπλά οφέλη. Χώροι γραφείων διαφορετικών δυνατοτήτων, έτοιμοι να ξεκινήσετε να δουλεύετε …από τώρα!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τα Business Center μας είναι σε στρατηγικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διευκολύνουν τον επιχειρηματία. Χρησιμοποιήστε την διεύθυνση μας προσθέτοντας κύρος στην επιχείρηση σας.

Τα Business centers Αμαρουσίου βρίσκονται σε μια πλεονεκτική θέση στα βόρεια προάστια επί της Λεωφόρου Κηφισίας με εύκολη πρόσβαση σε μέσα και πλησίον κεντρικών οδικών κόμβων.

Το Business Center Κωλονακίου, στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλες τις συγκοινωνιακές αρτηρίες της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Ιδανική επιλογή για φορολογική έδρα στην πιο δημοφιλείς τοποθεσία της Αθήνας.

Το Business Center Θεσσαλονίκης, η νέα μας επιχειρηματική πρόταση, έρχεται για να καλύψει τις επιχειρηματικές ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας. Η στρατηγική τοποθεσία του, στο PORTO CENTER, το καθιστά την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν μια βολική και επαγγελματική λύση δίπλα στο κέντρο της πόλης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε γραμματειακή υποστήριξη στο χώρο για να καλωσορίζει τους επισκέπτες σας, να παραλαμβάνει την έντυπη αλληλογραφία σας και να σας ενημερώνει, καθώς και να επιλύει τυχόν προβλήματα στον χώρο εργασίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα επιχειρηματικά μας κέντρα είναι εξοπλισμένα και έτοιμα για να …πιάσετε δουλειά άμεσα. Έπιπλα, διευθυντικές καρέκλες, εκτυπωτές – φωτοτυπικά, smart TV ήδη κοσμούν τους χώρους εργασίας μας. Ακόμη, έχουμε όλες τις σύγχρονες συσκευές για την διευκόλυνση σας στην καθημερινότητα σας στους κοινόχρηστους χώρους.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαθέτουμε ένα ασφαλές δίκτυο υψηλής ταχύτητας που είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησής σας. Το δίκτυο αυτό είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως:

 • VPN για κρυπτογράφηση των δεδομένων.
 • Firewall για προστασία από επιθέσεις.
 • Υπηρεσίες εντοπισμού και αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας.

Διαθέτουμε μια αξιόπιστη υποδομή ΙΤ που μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η υποδομή αυτή περιλαμβάνει:

 • Υπερσύγχρονους servers.
 • Περιφερειακά υψηλής ποιότητας.
 • Συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και παροχών, όπως:

 • Γραφεία όλων των μεγεθών, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας
 • Συνεδριακά δωμάτια για να πραγματοποιήσετε συναντήσεις ή εκδηλώσεις
 • Υπηρεσίες υποδοχής για να καλωσορίζουν τους πελάτες και τους συνεργάτες σας

Η BCO συνεργάζεται με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, όπως:

 • Νομικές υπηρεσίες
 • Λογιστική - φορολογική υποστήριξη
 • Business Coaching

 

COVID-19

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το BCO δεν μοιράζεται μόνο χώρους και υπηρεσίες αλλά  αξίες και συναισθήματα. Για την αποφυγή του κινδύνου μετάδοσης του COVID-19, συμμορφωνόμαστε με όλες τις υγειονομικές υποχρεώσεις. Είναι ευθύνη μας να ενεργούμε με υπευθυνότητα. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για αυτούς που αλληλοεπιδράμε. Ο καθένας από εμάς έχει σημασία.

Η ομάδα BCO κατανόει τις ανάγκες των πελατών της και στοχεύει στην άμεση παροχή άριστης εξυπηρέτησης τους. Επιδεικνύει τον κατάλληλο σεβασμό για τον προσωπικό χώρο και τα δεδομένα άλλων επαγγελματιών και φροντίζει να διατηρεί το απόρρητο. Διαχειρίζεται όλους τους γραφειακούς χώρους με υπευθυνότητα.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  BUSINESS CENTER OFFICES

  Στοιχεία επικοινωνίας

  ΑΘΗΝΑ:

  Δημητρίου Γούναρη 96 & Κηφισίας, Μαρούσι
  Τ.Κ. 15125

  Γράμμου 71, Μαρούσι Τ.Κ. 15124

  Ζαλοκώστα 8, Αθήνα Τ.Κ. 10671

  +30 210 700 6500

  +30 210 009 0000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

  26 Οκτωβρίου 90 (Porto Center) Θεσσαλονίκη
  Τ.Κ 54627

  +30 231 005 3300

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΣΟΥΙΤΑ

  small_c_popup.png

   Ονοματεπώνυμο*

   Email*

   Τηλέφωνο Επικοινωνίας*