ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ BCO

Δεν είναι απλά μια λύση… είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από το επιχειρείν!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για την BCO και αυτό σας προσφέρουμε! Ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ώστε να μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και να αφήσετε τα άγχη σε μας.

ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα, και λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Η ομάδα μας έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες που θα του φανούν ωφέλιμες συγκεντρωμένες σε μια εταιρεία…την BCO!

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η τιμολόγηση μας είναι ξεκάθαρη χωρίς μικρά γράμματα και κρυφά κόστη. Χαμηλά –  σταθερά κόστη χωρίς την δέσμευση μακροχρόνιων παγίων.
Παρέχουμε ευελιξία στον επιχειρηματία προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο χώρο αλλά και το κόστος που τον αντιπροσωπεύει ανάλογα τις τρέχουσες ανάγκες του.
Οι έξυπνες υπηρεσίες τιμολόγησης που παρέχουμε βοηθούν τους νέους επαγγελματίες να διαχειρίζονται τα έξοδά τους εύκολα και γρήγορα παρέχοντας ενιαία τιμολόγηση για όλες τις υπηρεσίες υποστήριξης και τις κτιριακές παροχές.

ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα επιχειρηματικά μας κέντρα επιτρέπουν στο κάθε επαγγελματία να εργάζεται με τρόπο ευέλικτο σε άριστους επιχειρηματικούς, ευχάριστους και δημιουργικούς χώρους με πολλαπλά οφέλη. Χώροι γραφείων διαφορετικών δυνατοτήτων, έτοιμοι να ξεκινήσετε να δουλεύετε …από τώρα!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τα Business Center μας είναι σε στρατηγικά σημεία της πόλης που διευκολύνουν τον επιχειρηματία. Χρησιμοποιήστε την διεύθυνση μας προσθέτοντας κύρος στην επιχείρηση σας.
Τα Business centers μας βρίσκονται σε μια πλεονεκτική θέση στα βόρεια προάστεια επί της Λεωφόρου Κηφισίας με εύκολη πρόσβαση σε μέσα και πλησίον κεντρικών οδικών κόμβων.
Το Business Center του Κωλονακίου, στην καρδιά της πόλης, εξυπηρετεί προσωρινά φορολογικές έδρες και σύντομα κοντά σας με χώρους γραφείων, κοινόχρηστων θέσεων και meeting room.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε γραμματειακή υποστήριξη στο χώρο για να καλωσορίζει τους επισκέπτες σας, να παραλαμβάνει την έντυπη αλληλογραφία σας και να σας ενημερώνει, καθώς και να επιλύει τυχόν προβλήματα στον χώρο εργασίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα επιχειρηματικά μας κέντρα είναι εξοπλισμένα και έτοιμα για να …πιάσετε δουλειά άμεσα. Έπιπλα, διευθυντικές καρέκλες, εκτυπωτές – φωτοτυπικά, smart TV ήδη κοσμούν τους χώρους εργασίας μας. Ακόμη, έχουμε όλες τις σύγχρονες συσκευές για την διευκόλυνση σας στην καθημερινότητα σας στους κοινόχρηστους χώρους.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Έχουμε επιλέξει το ταχύτερο δίκτυο για να διευκολύνουμε τις ανάγκες του πελάτη μας.
Είναι ασφαλής σε επαγγελματικού επιπέδου, υποδομή ΙΤ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτός από τους γραφειακούς χώρους, αίθουσες meeting και τις επαγγελματικές διευθύνσεις – φορολογικές έδρες που είναι η κύρια ταυτότητα μας, παρέχουμε νομικές υπηρεσίες, λογιστική - φορολογική υποστήριξη, διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και business Coaching. Ξέρουμε τις ανάγκες ενός σύγχρονού επιχειρηματία, και τις συγκεντρώνουμε για την διευκόλυνση του.

COVID-19

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το BCO δεν μοιράζεται μόνο χώρους και υπηρεσίες αλλά  αξίες και συναισθήματα. Για την αποφυγή του κινδύνου μετάδοσης του COVID-19, συμμορφωνόμαστε με όλες τις υγειονομικές υποχρεώσεις. Είναι ευθύνη μας να ενεργούμε με υπευθυνότητα. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για αυτούς που αλληλοεπιδράμε. Ο καθένας από εμάς έχει σημασία.

Η ομάδα BCO κατανόει τις ανάγκες των πελατών της και στοχεύει στην άμεση παροχή άριστης εξυπηρέτησης τους. Επιδεικνύει τον κατάλληλο σεβασμό για τον προσωπικό χώρο και τα δεδομένα άλλων επαγγελματιών και φροντίζει να διατηρεί το απόρρητο. Διαχειρίζεται όλους τους γραφειακούς χώρους με υπευθυνότητα.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*  BUSINESS CENTER OFFICES

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

  Δημητρίου Γούναρη 96 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ.Κ. 15125

  Γράμμου 71, Μαρούσι Τ.Κ. 151 24

  Ζαλοκώστα 8, Αθήνα Τ.Κ. 10671

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΣΟΥΙΤΑ

  small_c_popup.png

   Ονοματεπώνυμο*

   Email*

   Τηλέφωνο Επικοινωνίας*