2100090000

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ

Η χρήση μιας φορολογικής έδρας είναι μια έξυπνη στρατηγική για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες χωρίς καμία δέσμευση μακροχρόνιας ενοικίασης γραφείου.
Η ύπαρξη μιας τέτοιας έδρας μπορεί να προσφέρει ευελιξία με διάφορους τρόπους.

Για σκεφτείτε ότι:

Με φορολογική έδρα της BCO , οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν παρουσία σε μια διεύθυνση κύρους, ανεξάρτητα από τη φυσική τους τοποθεσία. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εταιρείες που πρέπει να έχουν παρουσία σε πολλές χώρες ή για remotely εργαζόμενους που θέλουν να έχουν μια επαγγελματική διεύθυνση για αλληλογραφία καθώς και υποστήριξη των φορολογικών τους σκοπών.

Η ενοικίαση ενός φυσικού χώρου γραφείου μπορεί να είναι ακριβή, ειδικά σε περιοχές υψηλής ζήτησης όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Η φορολογική έδρα της BCO εξαλείφει την ανάγκη για φυσικό χώρο γραφείου και μπορεί να εξοικονομήσει κόστος ενοικίασης και άλλα λειτουργικά κόστη.

Η διαδικασία της φορολογικής έδρας στην BCO είναι εύκολη άμεση και γρήγορη. Η ομάδα της BCO προχωράει και υλοποίει την όλη διαδικασία αυθημερόν!

Καθώς μια επιχείρηση αναπτύσσεται, μπορεί να είναι δύσκολο να βρει κανείς μεγαλύτερους χώρους γραφείων για να φιλοξενήσει το επιπλέον προσωπικό.
Με το νέο μοντέλο εργασίας hybrid και remote, η φορολογική έδρα μπορεί να προσφέρει την ευελιξία για να διατηρήσετε μια επαγγελματική παρουσία χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση ενός μεγαλύτερου φυσικού χώρου γραφείου.

Τα επιχειρηματικά κέντρα της BCO βρίσκονται σε εξαίρετες τοποθεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να καλύψει όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες!

Η ευελιξία και η εξοικονόμηση κόστους με συνδυασμό την διατήρηση μιας επαγγελματικής παρουσίας στην διεύθυνση κύρους της BCO, είναι ότι χρειάζεστε για την εταιρεία σας!Εξοικονομήστε λειτουργικά έξοδα εφόσον δεν κρίνεται απαραίτητη η φυσική παρουσία στο χώρο της έδρας σας.

Η υπηρεσία αυτή, αποτελεί ιδανική λύση σε start ups, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες κάθε μορφής, αδρανείς επιχειρήσεις, σωματεία, συλλόγους καθώς και για δημιουργία υποκαταστημάτων ελληνικών ή αλλοδαπών εταιρειών.

Ανακαλύψτε τα οφέλη της φορολογικής έδρας της BCO και διοικήστε την επιχείρηση σας ευέλικτα επικοινωνώντας μαζί μας.

Δυνατότητα ενοικίασης με μίνιμουμ διάστημα 6 μηνών.

ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Συνάπτουμε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των εταιρειών μας και κατοχυρώνουμε την έδρα σας στην εφαρμογή του Τaxis.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Σας παρέχουμε αθηναϊκό νούμερο για επαγγελματική χρήση μέσω εφαρμογής.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΕΝΤΥΠΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Ο υπάλληλος υποδοχής, προσκομεί την έντυπη αλληλογραφία σας και σας ενημερώνει για να την παραλάβετε.

GOOGLE MY BUSINESS

Χρησιμοποιείται την διεύθυνση μας στο Google My Business για να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας προφίλ σε όλα τα μέσα.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  BUSINESS CENTER OFFICES

  Στοιχεία επικοινωνίας

  ΑΘΗΝΑ:

  Δημητρίου Γούναρη 96 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ.Κ. 15125

  Γράμμου 71, Μαρούσι Τ.Κ. 151 24

  Ζαλοκώστα 8, Αθήνα Τ.Κ. 10671

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

  26 Οκτωβρίου 90 (Porto Center Κτήριο Γ1) Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54627

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΣΟΥΙΤΑ