MEETING ROOMS

ΜΑΡΟΥΣΙ SUITES

BUSINESS CENTER OFFICES

MEETING ROOM

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείτε τις σωστές εντυπώσεις στο επαγγελματικό σας κύκλο. Τα meeting rooms μας εξυπηρετούν ακριβώς αυτό το σκοπό.

Φωτεινά και με μοντέρνα σχεδίαση με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεχωρίζουν τα επαγγελματικά ραντεβού σας.

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση είτε να τηλεφωνήσετε στο +30 2107006500   ,   +30 210090000.

BUSINESS CENTER OFFICES

MEETING ROOMS

Κάντε το επόμενο meeting σας στις πολυτελείς αίθουσες συσκέψεων της BCO που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζουν και να εμπνέουν, ευέλικτα.

Οι αίθουσες συσκέψεών μας δεν είναι απλώς χώροι συσκέψεων – αντικατοπτρίζουν το στυλ και την κομψότητα της επιχείρησής σας. Με υψηλής ποιότητας έπιπλα και διακόσμηση, οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται σαν να έχουν μπει σε έναν κόσμο πολυτέλειας. Με την πιο high tech τεχνολογία και τις πιο σύγχρονες ανέσεις, μπορείτε να διεξάγετε συναντήσεις με ευκολία και σιγουριά.

Στην BCO, καταλαβαίνουμε ότι κάθε συνάντηση είναι μοναδική. Γι’ αυτό οι αίθουσες συσκέψεών μας είναι πλήρως προσαρμόσιμες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μια μοναδική εμπειρία συνάντησης σε σας και στους καλεσμένους σας.

Το επαγγελματικό προσωπικό μας θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια, από τον χαιρετισμό των καλεσμένων σας μέχρι τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της συνάντησής σας.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το BCO για τις ανάγκες της αίθουσας συσκέψεών σας; Επειδή προσφέρουμε τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας, τεχνολογίας και επαγγελματισμού για να κάνουμε τη συνάντησή σας επιτυχημένη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της με στυλ καθώς και να κλείσετε την επόμενη συνάντηση σας!

Οι αίθουσες συσκέψεων της BCO προσφέρουν ένα επαγγελματικό περιβάλλον για συναντήσεις, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει καλή εντύπωση σε πελάτες και συνεργάτες. Η ατμόσφαιρα της αίθουσας συσκέψεων μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αξιοπιστίας και σοβαρότητας της επιχείρησης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερες σχέσεις.

Τα επιχειρηματικά μας κέντρα παρέχουν εξοπλισμό και τεχνολογία υψηλής ποιότητας, όπως εγκαταστάσεις τηλεδιάσκεψης και internet υψηλής ταχύτητας, που μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τις συναντήσεις σας και να βελτιώσουν την επικοινωνία σας με πελάτες και συνεργάτες.

Η ενοικίαση μιας αίθουσας συσκέψεων της BCO είναι πιο οικονομική από την ενοικίαση ενός ειδικού χώρου γραφείου ή τη διοργάνωση συσκέψεων σε ένα ξενοδοχείο ή εστιατόριο. Τα meeting rooms της BCO μπορούν να ενοικιαστούν ανάλογα με τις ανάγκες, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει κόστος μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τα επιχειρηματικά κέντρα μας βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες για την διευκόλυνση των πελάτων και των συνεργατών σας! 

H διοργάνωση συναντήσεων με πελάτες και συνεργάτες σε αίθουσες συσκέψεων της BCO μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν επαγγελματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο να δημιουργήσουν καλή εντύπωση, να ενισχύσουν την επικοινωνία και να ενισχύσουν τις σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες.

Εσείς ακόμα να κάνετε booking την ώρα και την ημέρα της επόμενης σύσκεψης σας;

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση είτε να τηλεφωνήσετε στο +30 2107006500,   +30 210090000.

Reception

Επαγγελματίας υπάλληλος υποδοχής για το καλωσόρισμα των επισκεπτών

WiFi

Ασφαλής και επαγγελματικού επιπέδου υποδομή ΙΤ

Printer

Πρόσβαση σε εκτυπωτές και σαρωτές

AC

Αποκλειστική διαχείριση ψύξη-θέρμανση.

Device

Τηλεφωνική συσκευή για τηλεδιασκέψεις

Smart-TV

Smart TV κατάλληλο για παρουσιάσεις και video-calls.

  Ονοματεπώνυμο*

  Email*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  BUSINESS CENTER OFFICES

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

  Δημητρίου Γούναρη 96 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ.Κ. 15125

  Αναγνωστοπούλου 36, Κολωνάκι, Τ.Κ. 106 73

  Ζαλοκώστα 8, Αθήνα Τ.Κ. 10671

   Ονοματεπώνυμο*

   Email*

   Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

   BUSINESS CENTER OFFICES

   Στοιχεία επικοινωνίας

   ΑΘΗΝΑ:

   Δημητρίου Γούναρη 96 & Κηφισίας, Μαρούσι Τ.Κ. 15125

   Γράμμου 71, Μαρούσι Τ.Κ. 151 24

   Ζαλοκώστα 8, Αθήνα Τ.Κ. 10671

   +30 210 700 6500

   +30 210 009 0000

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

   26 Οκτωβρίου 90 (Porto Center) Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54627

   +30 231 005 3300

   ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ